Wednesday, April 22, 2009

Virus masuk lagi... Adoi..!!!

Cengko baru jer format 1 PC ni kat tkt '#'. PC dah tip top, cun melecun dah. Dah la cengko 'bertapa' 2 hari kat situ. Tup2 ko dtg nak install apa tah, ko 'tarik' installer dia drpd PC '5201'. Mycitong nak install 'orekel' alih2 PC restart (semacam jer...). Alih2 dah kena virus Brontok...!!! Adus, apa la yg ko pegi 'tarik' drpd PC yg xtahu 'bersih' ke tidak tu (mmg xbersih ponn...). Adoi... terpaksa la 'bertapa' balik kat tkt tu.

Dah la tu... 'tarik' dprd PC org lain lak tu...

** Cengko 'titik' je budak tu... xkata apa.

15 comments:

m[i]era said...

cian komputer dye kena virus..

cepat2 bagi makan ubat..

ngee...

asis said...

aku benci brontok..

ati2..cpu ak dh mletup aritu..

citong said...

brontok semakin ganaz!!!!

eZa said...

sedang giat membiak... ehhehe

cengko said...

ha... amik ko... cengko dah format balik dah...!!! kalo jadi lagi cam ni, kena hempuk dgn cpu la pasni...

~~ciklinn~~ said...

hadoii kesiannyer... selamat memformat baliklah yer..

TiNiE said...

sabo..sabo..
titik jgn tak titik...

HazlisaNoor said...

garang juga cengko ni rupanyer ek..hehe cam tak cayer jer..haha

kuIna LadyInRed said...

rasanya nk kena tukar baru tu...

cengko said...

ciklinn, dah settle sume dah. 2 hari, 2 kali format. dah xde keje la tu.

tinie, mmg dah titik dah.

ija, xde garang mana pun, biasa2 jer.

kulna, pc antara yg baru gak tu. virus xkenal pc baru@lama.

Siti Di Alam Fantasi said...

brontok tu adik beradik bro_act ke? adeii, da lp cner rupa brontok tu...da pnh kn time sem 2 ri tu..lptop xley on trs..ilang semangat den..

cengko said...

siti, tah ler adik beradik ke, sepupu ke kupu2 ke... mmg simptoom dia cam yg awak kena tu laa... tesen wooo....

Siti Di Alam Fantasi said...

cengko, sy ader ty kwn ttg brontok ni. dia pun agak lp, tp dia ade simpan antivirus ni. Kl cengko nak, utk koleksi cengko, sy bley amikkan. menurut dia, budak U y cipta khas utk brontok.

Siti Di Alam Fantasi said...

cengko, sy ader ty kwn ttg brontok ni. dia pun agak lp, tp dia ade simpan antivirus ni. Kl cengko nak, utk koleksi cengko, sy bley amikkan. menurut dia, budak U y cipta khas utk brontok.

cengko said...

siti, amat dialu-alukan. ni email saya: cengko@gmail.com.

terima kasih byk2...