Friday, March 13, 2009

Saman?? Muar...???

Check dalam myEG pasal saman ni... terkejut cengko coz' ada saman. RM300...!!! Kena kat Muar pula tu. Cengko ingat kena masa pegi Melaka ari tu... tapi tu dah lama. Bila pula cengko penah sampai Muar. Pelik2... Yg last sampai Johor (kat Kluang) tahun 2005 dulu, pas tu xde dah.

Tarikh saman tu Jumaat, 13 Februari 2009 pukul 10.10 pagi, baru lagi tu. Tarikh tu, cengko ada kat opis. Keta wife cengko bawa pegi keje kat Bdr Bukit Puchong. Tengahari, dia balik rumah kejap, ada hal. Pukul 2.30 petang, dia masuk opis balik.

Hm, kena pegi balai ni check, kot2 ada org guna no plet ke... apa ke... sistem myEG ada error ke...

2 comments:

mountdweller said...

Biasanya ada orang palsukan no. plate

cengko said...

tu la... takut itu jer.. yg kena bayar kita la..