Wednesday, March 25, 2009

Bumi yg cengko tinggal ni, yg korang duduk ni, yg sesapa tinggal ni dah makin tua, dah makin uzur. Apa kata kita tolong 'lanjutkan' usia bumi dgn memadamkan lampu rumah kita sekejap, dari 8.30 malam hingga 9.30 malam pada 28hb. Mac 2009 ni.

**kalo yg baru kawin ni, konpom tersenyum lebar. org suh tutup sejam, dibantainya 3...4 jam tak buka2 lampu. silap2 pintu bilik pon x dibukanya... heheeee...

7 comments:

CAHAYA said...

insyaAllah akan enjoy my candle lit dinner hari tu. :P or candle lit bath. hish! romantik.

su said...

kene ati2 gak dlm gelap nih! dlm sejam mcm2 bleh berlaku kan..

cengko said...

cahaya, saya pulak pelita lite dinner. lagi romantik.

su, tu la. kena hati2 sket.

izman said...

setuju ikut kempen ni. kena tidurkan anak lagi awal...

fezaL Mohd said...

kempen tidak berjaya
yg sign up

pown tk smpi sejuta rakyat msia.

cahayaqaseh said...

qaseh tutup lampu siap sampai jam 11 lagi dari 8.30 malam...


tapi ada cahaya tv...hehe...kasik terang...duduk dalam gelap pun bahaya juga...terpijak lipan kang, haru lak...

FARIE said...

my family join dat global event..n_n