Tuesday, March 31, 2009

R&R Benta

Masa balik kg ari tu, cengko berhenti rehat dan 'rawat' apa yg patut kat Hentian R&R Benta kat Kuala Lipis. Alah, R&R ni dekat dgn bulatan nak ke Jerantut tu lee...

Alang2 berhenti makan terus, walaupun perut xde la rasa lapar sgt. Tapi malas nak berhenti byk kali, jadi sekali jalan je la.

Area parking keta tu ada org jual buah2 tempatan, apalagi... siap beli cempedak diluar pagar le. Letak dalam bonet BGM, harum semerbak kalo pasang ekon. Tapi cengko bukan jenis yg suka pasang ekon kalo jalan jauh, tak best... baik amik angin luar - ekon yg original punya...

4 comments:

MyBeautifulLife said...

Muka anak dengan bapak sama-sama bolat...hehehee....

cengko said...

sama2 kuat makan... hahahaa....

cahayaqaseh said...

syoknya balik kampung.
kampung kat mana yer?

cengko said...

skali skala blk kg... kt tanah merah, klate...