Saturday, May 9, 2009

Tiket free Sunway Lagoon

Wife cengko dapat tiket free ke Sunway Lagoon. All park lagi tu, whooaa...!!! Best tu, dah lama cengko 'mengidam' nak ke sana. Apakan daya, tiket mahal.

Alang2 dapat tiket free... apa lagi, chaloo...!!!

9 comments:

a.b geldofg said...

mggu lepas kwn ajak perli...aku ckp..aku tdo kt umah lagi bst

MIZZOU said...

takan gambor dari jauh aje....mana gambor terjun kolam nye!!!

cengko said...

a.b, dah puas tido kat umah, nak le gi jln2 lak. lg pun last pegi s.lagoon ni masa dok cinta2 dulu, more than 10 years dah tu...

en. hisham, lom pegi lagi mana nak ada gambornya... pagi ni br nak gi...

Myza Pesona said...

Ooo nak gi celebrate Mother's Day kat sana ye!

HAFIZ said...

sudah lama x ke sana....best ke cengko????

asis said...

bestnye..
nak gi tapi xtau jalan.

eZa said...

best nye! panas2 ni tempat2 camnih la best! berendam! ;)

TiNiE said...

wow weee...
junior jus..
bes...bes..
tambahan free la katakan

cengko said...

myza, gitu ler...

hafiz, best w/pun penat...

asis, tnya org kat l/klang ni, "kat mana sunway lagoon", mesti tau la tu...

eza, kat dlm air pon panas gak...

tinie, kalau harapkan berbayar, tah bila dpt masuk...