Tuesday, May 26, 2009

Anney, flat top yaa...!!!

Balik keje semalam, cengko singgah kat kedai gunting anney BSP. SMS kat wife suh drop akmal kat situ. Nak buat flat top skali...

Akmal yg gunting rambut dulu... selepas berebut dgn cengko...
"Ayah dulu ya..."
"Akmal dulu laa..."
"Alah, ayah dulu laa... ayah penat dok tunggu dari tadi lagi..."
"Akmal dulu laa... ayah org tua dah, bagi la budak2 dulu..."


Neng, nong, neng, nong... akmal dulu, cengko kemudian...

Masa anney dok tgh gunting rambut tu, cengko amik bedak & conteng hidung akmal. Semua pakat gelak... jadi cam hidung badut. Sampaikan anney nak gunting rambut pun terhenti, dok pakat gelak - walaupun anney tu India pure dari negara India.

Tiba giliran cengko, akmal diamiknya bedak yg tadi tu, ditempeknya kat hidung cengko lak. Gelak lagi... kira balas dendam la tu. Hahahaa...

Mentang2 la kat kedai anney tu xde org... buat cam kedai gunting sendiri. Lagi pun, anney tu dah kenal dah kitorg. Kira pelanggan tetap la...

3 comments: