Thursday, September 17, 2009

Dah pandai masuk E6

Tghri semalam wife balik rumah kejap bawa adik dia pegi interview kat Giant Putra Height. Tu la first time dia drive keta sendiri keluar dari jln persekutuan & masuk ke hiway E6 tu. Sebelum ni cengko punya la 'goda' dia suruh bawa keta kat 'jln besar', nak biasa2kan diri kat jln yg advance skit - langsung tak 'tergoda'.

Tp semalam, hm... selamba je dia bawa keta ke Putra Height tu. Masa on de way balik BSP siap boleh rilek jer, padahal jem kaw2 kat E6 tu coz' ada eksiden.

Caiyok laa...!!!
"E6 tu apa ya...?"
"Masuk google, taip highway E6..."

2 comments:

eZa said...

lps ni abih la cengko. pn cengko round kl lps nih ngn akmal. hehehe ;)

cengko said...

eza,
itu laa pasal. balik2 umah smlm dia senyoom lebar...