Monday, June 28, 2010

Keto & IOI @ 26/06/2010

Pukul 10.30 pagi Sabtu 26/06/2010, Cengko & jajahan takluk ke bengkel menengokkan keadaan Wira Merah, sama ada dah okey atau belum. Hm, keadaan dia sudah separuh sedar dan mengikut kata apek tu, Wira Merah akan boleh keluar dalam masa
seminggu lagi. Al-Hamdulillah la... senang sikit Mrs Cengko nak pegi kerja, tak perlulah nak turun kerja awal2 pagi bersama-sama dengan Cengko. Cengko juga tak perlu ke hulu terlebih dahulu & kemudian mudik ke hilir semula untuk ke tempat kerja di sinun.

Lepas tengok Wira Merah, kami ke IOI Mall Puchong untuk tengok2kan Karate Kid pula. Iya la, kasihan kat budak tu kena buli dek
budak2 Cina tu. Tapi biasalah, hero akan menang at the last part. Heheee... Ops! Sebelum tengok budak negro tu, kami tengok2kan dulu
Kemaman Klasik Kopitiam di depan panggung di IOI tu. Rasa okey juga la. Cengko pekena Nasi Lemak Home Town Chicken Chop, Mrs Cengko Spagheti Ayam & MDA pekena Nasi Lemak Ayam Rendang. Semuanya disirami oleh Mr Bean.

Adios...

# Ado keto sene sikit nok bederak jauh skek...

4 comments:

HazlisaNoor said...

laa...ingatkan wira tu dah transform jadi grand livina..hehehe

cengko said...

hajat hati mmg la nak transform cam tu, tp kalu nak share bulan2 SEKARANG pon nak transform...!!!

MIZZOU said...

maintain meroh ke atau nak tukor color lain...meroh ni bahaya sebab asyik kene kejor aje...hehehe

cengko said...

maintain la nmpk gayanya. apek tu kalo nak cat satu keta (bukan yg insurans covered) RM1300 tu... mana nak cari.

p/s: Xde ke sapa2 nak sponsor...?