Wednesday, June 2, 2010

Lapor Diri @ KKM & Hospital Grik

1 Jun 2010, cengko lapor diri F32 kat tingkat 9 blok E7, Kementerian Kesihatan Malaysia, Putrajaya. Sekejap saja lapor diri coz' penempatan belum dibuat. Sepatutnya cengko kena pool kat library coz' xde tempat lagi, tapi oleh kerana cengko ada buat penangguhan 2 minggu, HR KKM bitau dah boleh balik opis JMM balik.

Singgah Bhgn Teknologi Maklumat kat tingkat 5 kejap, jumpa geng satu batch masa UiTM Dungun dulu. Ajak dorang gi minum2 coz' lama xjumpa.

Xlama kemudian HR cal bitau nak postingkan cengko kat Hospital Grik & nak minta keputusan cengko sama ada nak terima atau tidak. HAH...!!! Jauhnya... lagi pun cengko dah ada rumah kat BSP, wife kerja & Akmal dah sekolah. Susah gak nak proses semua tu. Cengko berat hati gak nak pegi sana, tapi kalau dah terpaksa, pegi sajalah. Cengko pergi sorang dulu, bila dah stabil, bawa wife & Akmal sekali.

HOSPITAL GRIK... alahai...

# Baru dapat surat dari KKM, dorang posting cengko ke Aras 7, Blok E7, KKM Putrajaya. Alhamdulillah...


7 comments:

eZa said...

grik kedah? kelantan?

oh.. peghok... hehehe ;)

all the best cengko! :)

MIZZOU said...

dapat kawan baru nanti jangan la lupa kawan lama pulak....selamat bertugas di tempat baru

cengko said...

eza,
xpegi perak dah.. pegi putrajaya je... selamat.

en hisham,
kawan lama dilupa jangan...

HazlisaNoor said...

tahniah cengko! semoga lebih sukses di tempat baru..

cengko said...

ieja,
terima kasih. mudah2an..

citong said...

congrats pokcik!!!
all da bes ye...

cengko said...

terima kasih za...