Thursday, July 8, 2010

Ramalan Paul Klate vs Selangor

Paul dah ramal World Cup 2010 dan kesemuanya betul. Ni lak Paul ramal Klate vs Selangor. Hope betul la 'kata' Paul ni.

Kalau betul - harga sotong di pasaran akan naik berlipat kali ganda.
Kalau salah - anda akan mendapat sotong goreng tepung dengan separuh harga.

# Lalu ko nok makey sotong macey Paul tu...

3 comments:

eZa said...

paul si octopus germany yg murtad! :P

MIZZOU said...

kalau takat Selangor vs Kelate dia tak pandang pun....takde class!!!

cengko said...

eza, pas ni paul ni kene semelih la...

en hisham, bukan paul xnak pandang tp xnak ramal takut kena mercun bola kat set2 klate... hehehee...