Friday, October 23, 2009

TQ Inchek Anuar

Semalam, Khamis 22/10/09, cengko gi opis nak settlekan 'yg tu'. Nasib jumpa dgn Inchek Anuar terus, senang citer. Tang tu gak settle... siap dia tolong bawakan ke MOSTI utk di pass ke Sumber Manusia sana.

Tocey, tocey...

Pas ni tunggu je la... katanya bulan dobelas ni. Xpasti la tu. Ada rejeki tu, adalah... Tunggu ya pakkk...!!!

7 comments:

MIZZOU said...

nak mintak tukar ke...dah boring dok JMM la tu!!!

cengko said...

en. hisham,
bukan saya yg boring tp JMM yg boring dgn saya, hahahaa...

Lill said...

en sham ni naik pangkat le pe lg...hehehe...makna nye kitaorg yg kn kuar sb kt jmm xde post :P

kpd cengko diucapkan slmt maju jaya gambatte...

eZa said...

kurang lah lg orsng data.. hehehe. lps nih lily lah pulak ;)

cengko said...

lill,
mintak la bos buat re-org bhgn ict, buat post utk gred F byk sket. baru kitorg leh stay kat sini. kan lill kan...

eza,
bhdn D&K makin pupus la lepas ni. lepas sorang... sorang

gadiselatan said...

reog mmg da plan, tp bile nak kuatkuasa tak tau lah...mmg D&S akan pupus lepas reog...kemanakah ann akn dicampakkn???huhu...
alah..ilangla sorg org harapan ann...

cengko said...

ann,
aik.. org lps re-org makin bertambah... ni makin berkurang. apa kehalnya... heheeee...

jom ann ikut cengko la.. gi la mana2 jab/kem.