Thursday, November 19, 2009

Cadangan Outing bahagian ICT

Katanya geng ICT nak buat outing kat area2 Lembah Klang ni. Hm, okey juga ya... Cengko ada beberapa tempat yg nak dicadang utk dipilih pihak 'penganjur'.

1. Hutan Lipur Kancing (Templer Park)
Berada di jalan lama Selayang-Rawang. Cerita 1 , Cerita 2.









2. Ulu Yam
Berada di jalan Selayang - Batang Kali. Cerita...











3. Pantai Bagan Lalang, Sepang
Berada di sempadan Selangor - Negeri Sembilan. Melalui litar F1, Simpang Bandar Enstek & Pekan Sepang. Cerita 1, Cerita 2.










4. Taman Rimba Ampang, Bukit Belacan

Berada di Kampung Lembah Jaya, Ampang.











5. Empangan Klang Gates
Berada di sebelah Empangan Klang Gates. Masuk ikut Taman Melawati.












##Sapa2 yg tahu kat mana lagi best sila la bagitau...

11 comments:

MIZZOU said...
This comment has been removed by the author.
MIZZOU said...

Columbia, Missouri pun best gak...macam2 ada...tak lama lagi nak snow...hehehe

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ces tu dah jauh ketengah~~
ko try la gi sg gabai je~~
kekeekee
masyuk gak

cengko said...

en hisham,
kalo nak sponsor tiket, penginapan & duit poket... amat2 dialu2kan. Hehehe...

ayu,
jauh ni kita xlah nak kata la sbb dia subjektif, bergantung kat mana location kita. kalo dok kat area KLIA, bagan lalang dekat, sg gabai jauh... tp kalo dok kat ulu langat, sg gabai dekattt jerr... tp bagan lalang jauh boleh tahan...

tp sg gabai pun cadangan yg bagus...

eZa said...

nak itot! tp x nk ah bukit blacan... euwwwwww! geli ah! :P

cengko said...

cadangan lain...

ada yg kata nak g pantaii bagan lalang...

backhand said...

saya mencadangkan pantai dalam.. dekat jer.... cadangan ditutup... hehehe.. lagi bagus kalau tempat dicadangkan tu boleh pancing2 ikan.. disokong sepenuhnya.. hahaha..

gadiselatan said...

k.ieja nih mane..takde respon pon...selalunya die yg jd org kuat..

cengko said...

backhand,
p.dlm kat atas landasan komuter ok gak tu. betul2 sebelah dgn 'kolam ikan' tuuu...

ann,
ada hal la tu. pas ni komen dia berapi la tu...

pakmat said...

..salam cengko..hmm..ore khusial nih..taklah jauh sangat dari Bachok..dan post saudara mengingati pakmat sewaktu di Pantai Bangan Lalang dulu dulu..tak saindah Pantai Irama, Bachok..:)
..salam dari pakmat..dan jaga diri baik baik..:)

cengko said...

salam pakmat...
yap ore kusial baru. pntai irama lg best drpd bagan lalang...