Wednesday, July 1, 2009

T:ROTF xbest langsung

Isnin (29/06/09) Cengko bawa family gi tgk Transformers ROTF yg org dok beriya2 cakap best... best... Cengko 'online booked' la tiket kul 10.20 mlm kat Summit USJ. Akmal beriya2 nak pegi tgk... dok desak2 cengko nak tgk.

Sampai sana pukul 9.45 mlm, lepas amik tiket gi main games kejap, nak tunggu masuk panggung. Sempat lagi tu...

Bila dah masuk, cengko & semua pakat layan. Lama-kelamaan cengko dah rasa boring & bosan tgk movie nih, sampai cengko malas nak layan. Apalagi - cengko, wife & linda... zzzzZZZZzzzz... Akmal pun boleh tertidur tgk movie ni. Siap kena kejutkan suh sambung tgk (padahal dia yg beriya2...). Hahaha...

Alahai, lamanya cengko rasa nak abiskan citer ni. Bosan tahap gaban dah...

Bagi pendapat personel cengko, citer ni mmg xbest langsung. Lagi best yg Transformers yg dulu lagi. Yg ni byk aksi robot (aksi komputer la tu...). Robot tgh gaduh2, cengko dok sedap betulkan "zzzZZZzzz".

Berkenaan tgk movie kat panggung, sejak dari mula berchentaa, kawin, ada akmal & sampai sekarang ni... ni la citer yg paling "dahsyat" bagi cengko. Adus...!!!

*Hm... mcm mana la semua org cakap citer ni best? Mesti ramai yg hangin dgn cengko... heheee
##Geng Pengembaraan Upin Ipin lagi best...


9 comments:

eZa said...

1st time org review kate x best! :P x met your expectaion kot? kene tgk transformers zmn dulu kala punye eh? :P

cengko said...

kalo xmet expectation, apsal yg transformers yg dulu best. yg dulu mmg addict woo...

gadiselatan said...

dah..dah...jgn gaduh eh..amik transformer masing2...main jauh2..hehehe...nih yg wat berbelah bg nk gi tgk nih...

cengko said...

ann, xde gaduh. cuma bagi pendapat masing2 jer... 1/2 org kata best, 1/2 lagi kata xbest. jadi, nak tahu best@tidak, pegi ler tengok. janji GSC@TGV dapat duit drpd ann. orait...???

HazlisaNoor said...

yer ker tak best..nasib blum pi tengok..hehe..tapi i mmg suka upin ipin..

aCe+ said...

cengko.. ye ka xbesh.. besh kot. saya dah tgk wayang 3 kali.. xjemu pun.. maybe plot cita dia diorang creat jadik lagi complex kalau nk banding ngn transformers dulu2. anak cengko tu musti minat sbb transformers tu bg dia cita utk kanak2. ahaks

Liza said...

tgk kul 10 mlm, mmg le tido, dah mmg time tido pun...apaaraaaaa!!!kesian akmal...

cengko said...
This comment has been removed by the author.
cengko said...

ace, tpulang kat individu la tu. maybe bg awk best (ya la, sampai 3x tgk...), tp bg saya "out".
apa2 pon just cerita... sbg hiburan.

liza, yg transformers dulu lagi dasat. tgk yg midnight lagi tu. canteekkk je matee terbuntang tgk smpi habis. lepas end, komen lagi tu siap apply nk tgk lagi. heheee...