Friday, July 10, 2009

Hutang tag dr CITONG

Tag dari bakal ibu muda, za...

1. Bekas kekasih saya adalah...
Rakan sekelas dulu2, last2 cikgu sendiri yg 'sambar'. Hahaaa, kelakarnya... cikgu pun berebut dgn anak murid ke...

2. Saya sedang mendengar
Selipar JOPUN Ann yg sedangh 'drift' bawah meja... srett..!!! srett..!!! srett..!!!

3. Mungkin saya patut
Rileks kat rumah coz' esok & lusa coti.

4. Saya suka
Main bola, hari2 saya main bola. Cikgu sudah tidoo, main kita main...(Cikgu Shaari: Eh.. cikgu bilang bacaaa... bacaa daaaahh...!!!)

5.Sahabat-sahabat baik saya
Ada yg jauh, ada yg dekat...

6.Saya tak paham
Kenapa org keje dlm bidang IT tapi access internet pun kena block. Nak tukar bidang laa... jadi salesman jual jamu ke, xyah guna internet... tenggek depan Kotaraya.

7.Saya kehilangan
Motor RXZ dulu2, tapi jumpa balik sebulan kemudian w/pun xsesempurna sebelum kejadian.

8.Ramai yang berkata
"Bahaya juga H1N1 ni ya... takut laa..."

9.Makna nama saya
Ntah, dulu ustaz ada bitau tp buat derk je. Sapa tahu eh...?

10.Cinta itu adalah
C.I.N.T.A - Cam Itu Nak Tackle Awek.

11.Di suatu tempat, seseorang sedang
Melayan perut yg kekenyangan sambil menaip apatah.

12.Saya akan cuba
Servis motor hari minggu ni kalau rajin. Kalau malas anto kedai yolas.

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud
Sokmo-sokmo.

14.Telefon bimbit saya
Yang ni dah masuk yg ke4@5. Org beli, pakai yolas.

15.Bila saya terjaga dari tidur
"Adus malasnya nak gi keje, tp takpa ari ni ari Jumaat..."

16.Saya paling meluat apabila
Org cakap besar, berlagak padahal habuk pon tarak...!!!

17.Pesta/Parti adalah
Memperabihkan boreh yoo...

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah
Anak ketam angin, biasanya kat pasir tepi2 pantai.

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah
Masa sekolah menengah hingga ITM Dungun, Ganu Kite.

20.Hari ini
Dah pekena ZNK, erk...!

21.Malam ini saya akan
Tido lambat coz layan citer, tu pun kalau xtertidur.

22.Esok pula saya akan
Golek2 depan notebook, housekeeping...

23.Saya betul-betul inginkan
1st prize kalau ada apa2 pertandingan.

24.Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini
Tak tengok cermin pun. Rambut xde, nak tengok apa, muka cam tu gak la. Xde nak tukar muka Salman Khan pon.

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan
Kat Mahkota Parade, jumpa selipar yg berkenan, RM19.90 je...

26.Makanan Barat atau Jepun
Jepun - xpernah rasa. Barat - cikencop yolas.

27.Bilik yang terang atau gelap
Kopom lambat bangun.

28.Makanan segera adalah
Makanan yg segera 'larut', pas tu cari makanan yg xsegera pulak.

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
"Tanya Prince..."

30.Siapa yang anda nak Tag?
Ann...banyak permintaan nih. Sorang lagi, Mai... Silakan...

5 comments:

eyena said...

cam best je ni.. nak buat gak leh tak? hehe

cengko said...

eyena, boleh aja no problem... silakan.

grow2g3th3r said...

itm dungun gak ye.. and i agreed with u.. itm dungun paling best.. paling sempurna...

cengko said...

grow, yap... itm dungun best. tahun bila tu ya? amik course apa? cengko tahun 1995-1998. dlu kat asrama Pantai - P5.

gadiselatan said...

pokcik, ann da kene lah...cukup2 lah...da jem otak tak tau nak jwb aper da...jwpn same je nnti...