Thursday, February 11, 2010

Tertuduh@Hakim

Lepas lama tertangguh, sekarang dah masuk dalam dewan 'untuk berkata-kata'...

Tapi, la ni nak 'berkata-kata' tentang tertuduh @ hakim...

#xpaham cengko, apa kes ni...

5 comments:

eZa said...

kes bawak mati sok nih... tengok lah. hehehe :P

cengko said...

eza,
kita tengok nanti...

gadiselatan said...

confirm takkan selesai...klu selesai skrg pon, nnti 2-3 tahun buka kes sama lagi...lantoklah, malas nak campur, malas nak amik tau, klu nak taupon keputusan je la nnti

Lill said...

badan kehakiman Malaysia akan hanya pulih dari segi kewibawaan pada...entah bila? itu yg nyata...thats y org luar negara pun dh kurang melabur kt negara kita sb they know how 'unpowerful' our law implementation...what a mess....

cengko said...

ann,
sama la kita...

lill,
hm..