Thursday, June 25, 2009

Pas Menonton Latihan Bola M.U

Kawan Cengko minta tolong jualkan pas dia kat sapa2 yg berminat nak tengok latihan pasukan Manchester United di Stadium Bukit Jalil. Pas ni BUKAN tiket perlawanan antara Malaysia – M.U tapi sesi training diorg.

Kepada peminat setia M.U tu, ni la peluang nak tengok diorg berlatih secara live kat Malaysia. Kalau nak harapkan pegi tengok kat tempat diorg nun, jangan harap ler… heheeee…

Pas ni valid pada 17hb. Julai 2009, pukul 5.00 petang coz’ masa ni bebudak M.U tu berlatih. Pas hanya ada DUA sahaja, beserta tali utk gantung kat leher korang (warna hitam bertulisan putih “ProEvents www.proevents.com”).

Harga – RM50 je utk 1 pas. Mau kalooo, email kat cengko@gmail.com secepat mungkin.

Adiosss…


Bhgn depan pas

Bhgn belakang pas

# Gambar adalah actual items


STATUS :
SOLD TO MAT NIN PUCHONG. 10Q ALL...


4 comments:

MIZZOU said...

mak ooiii...RM50 ke? Baik gi tengok game nye

camarputih said...

da xda yg nk jual ke???
lau ada roger aku leh,redland_ejat87@yahoo.com

cengko said...

en hisham, kalo game lagi tinggi ongkosnya pak...


camarputih, kot2 ada nnti aku ello...

cengko said...

terima kasih juga kat ejat...