Monday, June 1, 2009

Ambil Jubah@UiTM Shah Alam

Hari Ahad (31/05/2009), cengko & family ke UiTM Shah Alam utk ambil jubah wife cengko yg nak konvo pada Rabu, 03/06/2009. Majlis dia berlangsung pada sebelah pagi sehingga tengahari, sebelah petang utk sesi lain lak.

Masa sampai nmpak cam xde org sgt, tp lepas tu berduyun2 org/pelajar dtg. Tp nasib baik la beratur xlama, walaupun barisan panjang. Selesai buat pendaftaran, gi amik jubah lak. Size yg wife cengko amik tu - XS, saiz yg paling kecik. Hehehee... cenonetnya dia....

Apalagi, melaram la dgn jubah tu. Ya la, masa cengko konvo dulu cuma pakai suit baju melayu hitam je... mana ada jubah cam sekarang. Masa cengko dulu masih lagi ITM, bukannya UiTM. Akmal pun sempat melaram juga. Akmal bukan pakai jubah tapi selimut, hahahaa... Xpa la, at least dia ada motivasi utk belajar jadi cam ibu dia, maybe lebih dari tu... tu pun semangat giler nak gi konvo ibu dia.

8 comments:

asis said...

tahniah..

cengko said...

terima kasih

HazlisaNoor said...

konvonyer biler?

eZa said...

owhh tau dah. terperasan something smlm! jeng! jeng! jeng! hehehe ;)

cengko said...

ija, sila ulang baceee...

eza, something smlm?? apa dia eh...? bitau sket...

Putera Purnama said...

Congratulation to Mak Muda

HazlisaNoor said...

hehehe..tak perasan..nampak sgt baca bukan dengan hati..

cengko said...

ija, baca mmg baca tp hati kat jopun... hehehe...