Wednesday, January 6, 2010

Mrs Cengko @sekitar Seoul, Korea Selatan

Company trip Mrs Cengko ke Seoul, Korea Selatan dari 29/12/2009 - 03/01/2010. Keadaan sejuk melampau di sana. Nasib Mrs Cengko amat baik coz' esoknya selepas flight tiba di Malaysia, Seoul kena salji yg teruk sampaikan banyak flight terpaksa di tunda. Kalau tidak jadi warga Korea la Mrs Cengko...























#Cengko xleh nak ulas sebab xleh ikut sekali... yg dlm pinggan merah tu Kim Chi makanan tradisi diorang, bukan makanan yg xhabis...
##Status dah bertukar kembali...

6 comments:

eZa said...

huih! seronok ah main snow! ;)
cengko, kite main snow kat genting je lah jom?! ehhehe :P

cengko said...

eza,
jom la... geng ict buat gathering kat sini... hehee

eZa said...

pe cer gathering ict yg harituh tuh? x jd eh picnic? so pe plan seterusnya ict-tans? ;)

cengko said...

eza,
tu laa, xjadi ke...?

gadiselatan said...

tahla..senyap je..
takpe la klu yg lain senyap,kiter 3 family pon ok gak..rasanyer gamat gak...hehehe

cengko said...

ann,
boley2... pegi ler mana2 yg senang...