Sunday, December 21, 2008

Muara@Tanjung Harapan

Jumaat mlm Sabtu (19/12/2008), family cengko & adik bongsu cengko (pak su din & isteri dia) ke Muara Ikan Bakar di Tanjung Harapan. Nak celebrate berdey cengko, akmal & pak su din. Dan satu lagi nak celebrate sempena tamat diploma wife cengko. (senyum dia xputus2.. maklum la dah grad...)

Lepas Maghrib, terus bertolak dari BSP ke Tjg Harapan nun dan sampai dalam 45 minit kemudian. Sampai je sana, fuh! ramainya orang macam ada pesta kat sana. Al-maklumlah esoknya xkeje... cuti hari minggu. Tambah2 lagi, gomen dapat gaji... gomen dapat bonus. Ramailah orang...

Cari meja kosong utk port kami & order apa yg patut & get ready dgn perut yg kosong. Sebentar lagi 'serangan jerung' akan kelihatan. Hahahahaaa...

Kek berdey pun ada... siap kek padang bola tu... Kata akmal, "Pak Su Din kan suka main futsal... kita beli kek yg ada padang bola la...".
(banyak lagi gambar...)




























2 comments:

HazlisaNoor said...

boleh saya tanya satu soklan..birthday cengko yg ke berapa ek..hehe

cengko said...

eh.. baru lagi.... hm baru 25++